SKIBSCONTAINER

INFORMATION

Skibscontainere bruges oftest til større forsendelser, der skal transporteres på et skib, lastbil, eller tog, så de skal derfor kunne holde til lidt af hvert.
Der er mulighed for isolering og tilpasning, både på vores depot i Århus og i København. Hermed kan containeren lever op til specifikke formål. Ved isolering opbygges et træskelet inde i containeren og der isoleres typisk med mineraluld. Vi tilbyder også tilpasning i form af lys, varme, inventar mm. Vi har både tømre, elektriker, smede mm. for at sikre enhver opgave bliver løst professionelt og af højeste kvalitet.
Skibscontainere kan bruges til mange formål, blandt andet til lager, og kan fås i flere størrelser. Vi har også mini skibscontainere i størrelserne 8 og 10-fod.
Skibscontainere bliver i dag hovedsageligt produceret i Kina, som står for 85% af den samlede verdensproduktion. Især de 3 største kinesiske containerproducenter står for størstedelen (1). Containerne bliver fabrikeret i Corten Steel, som er en speciel type stål der gør dem ekstra slidstærke (2). De typiske størrelser på en skibscontainer er 20 fod og 40 fod, fås dog op til 45 fod. I Nordamerika kan man endda finde 48 og 53 fods High Cube containere. Se container størrelser (3) for at få et overblik over dimensioner, vægt mm. for de mest benyttede ISO-modeller. Der findes i øvrigt også såkaldte “Pallet wide” varianter som er en anelse bredere end en typisk container.  
Se også hvad vi har til salg i bl.a. 20 fod og 40 fod eller vælg selv anden størrelse og depot.
Nedenfor på siden har vi beskrevet de forskellige typer af skibscontainer.

Skibscontainer til salg/leje ved PRO-trans A/S. Lastbil med to containere bagpå. Vi har mange forskellige typer af skibscontainer. Fra 10 fod til 40 fod og mange forskellige varianter.

Skibscontainer-typer

HighCube

HighCube-containere er større end typiske containere. Der vil i HighCube-containere være mere plads til opbevaring og forsendelser, men også til tilpasning efter specifikke formål. Måden man kan kende HighCube-containere på, er de gul-stribede markeringer i toppen, der indikerer, at de er højere end standarden.

Klik her for at se vores udvalg


Reefer

Reefer containere er den perfekte løsning, hvis man skal køle sit gods til en bestemt temperatur. Dette kan både være køle/frysevarer. Reefer containere er isolerede og der medfølger oftest kuldegardin. Hvis man har brug for en højere reefer container fås de også som HighCube, der gør dem 1 fod højere.


Klik her for at se vores udvalg

Dobbeltdørscontainer

En dobbeltdørscontainer er en container med døre i begge ender. Dette gør det muligt at tilgå containeren fra to sider. Det kan være en fordel ved tungere gods, der kan være svært at komme til, bagerst i containeren. Dette gør en dobbeltdørs mere fleksibel end mange andre containere. Der er tilpasningsmuligheder, hvis den skal isoleres.

Klik her for at se vores udvalg

Sidedørscontainer

Sidedørscontainere giver fleksibilitet, hvis man fragter et større gods, der vil have svært ved at komme ind og ud af standarddørene. Sidedørscontainere er også oplagte til events, salgsbod, barer og lignende, hvor containeren kan tilpasses til hver af disse formål.

Klik her for at se vores udvalg

DC container

DC container er standard modellen med døre i gavl og standard højde. Fås i alle størrelser fra 8′ til 40′.  

Klik her for at se vores udvalg

Er I i tvivl om hvilken størrelse I skal bruge, eller om skibscontainere er den rette løsning, så tag fat I os, så er vi klar til at vejlede jer. Mangler den størrelse I søger, så kan vi bestille den hjem til jer, eller se på alternativer.

Søger I rådgivning, et godt tilbud eller noget helt tredje, så fang os på et af nedenstående kontaktoplysninger.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Beta 5 – Søften

8382, Hinnerup

all@pro-trans.dk

Nordsøvej 15

2150, Nordhavn

Aarhus

+45 86785335

Vi glæder os til at høre fra jer

København

+45 39275003