REFERENCER FÆRØERNE

PORTFOLIO

VORES SENESTE PROJEKTER

På Færøerne ser vi muligheder, hvor andre ser begrænsninger. Vi har arbejdet med alt lige fra en stor kontorbygning op af en klippeskråning til beboelsesmoduler med 48 værelser, der blev bygget på 20 dage.

Nederst på siden finder I vores seneste projekter fra Færøerne, hvor I kan få et indblik i byggeprocesserne og de færdige resultater.

Er I interesseret i at se andre referencer fra blandt andet Danmark og Grønland, så har vi en oversigt, som I kan klikke på herunder.

PROJEKTER

ARTICON

Hoyvík

BUSETUR 

Tórshavn

MEST

Tórshavn

MEST

Skala

Vi ser muligheder i alt

Færøerne har bjergfyldte landskaber, spredt ud på mange øer. Derfor kan der opstå problematikker under konstruktion af større byggerier. 
Hos PRO-trans A/S har vi mange års erfaring med disse problematikker, og ved derfor hvordan vi løser disse problemstillinger.
Derfor kan I trygt lade os stå for jeres næste projekt, uanset terræn og projektstørrelse. Udover referencer Færøerne, se også for Danmark og Grønland.

Kontakt

Søger I rådgivning, et godt tilbud eller noget helt tredje, så fang os på et af nedestående kontaktoplysninger.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Beta 5 – Søften

8382, Hinnerup

all@pro-trans.dk

Nordsøvej 15

2150, Nordhavn

Aarhus

+45 86785335

Vi glæder os til at høre fra jer

København

+45 39275003

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies