LAGERCONTAINERE CTX

INFORMATION

Lagercontainere er oplagte til, hvis man har pladsmangel på lageret. Her kan man leje eller købe en lagercontainer i den størrelse, der passer til den mængde man skal have lagret. Vores lagercontainere er af bedste kvalitet fra vores samarbejdspartnere Containex. Der er mulighed for at få containerne isoleret, hvis de skal stå udenfor i en længere periode. Er I usikre på valg af størrelse og tilpasning, så kontakt os for vejledning.

Lagercontiner fra CONTAINEX

Minicontainere

Vi har et udvalg af minicontainere i 6 fod, 8 fod og 10 fod. Er du interesseret i at vide mere, så klik videre herunder.

Har du brug for noget større?

Har du brug for en større container end minicontainerne, så har vi også 15 fod lagercontainere. Hvis containeren skal indeholde et større gods, har vi skibscontainere, der kan fungere som lagercontainere. Skibscontainerne er fra størrelserne 20 fod til 40 fod.

Skibscontainer

En skibscontainer kan løse mange af de samme type opgaver som lagercontainere. Er du interesseret i at vide mere, så klik videre herunder.

Vi anbefaler, at I tager fat i os, hvis I ikke kan finde den størrelse I står og mangler. Så vil vi sørge for at få dem leveret hjem hurtigst muligt eller se på alternative løsninger.

Kontakt

Søger I rådgivning, et godt tilbud eller noget helt tredje, så fang os på et af nedestående kontaktoplysninger.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Beta 5 – Søften

8382, Hinnerup

all@pro-trans.dk

Nordsøvej 15

2150, Nordhavn

Aarhus

+45 86785335

Vi glæder os til at høre fra jer

København

+45 39275003

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du brugen af cookies